Количка
Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Как да се справите ефективно с косопада (доказани решения)

Как да се справите ефективно с косопада (доказани решения)

Косопадът е един от най-често срещаните проблеми с косата. В днешното напрегнато време, справянето с косопада може да бъде предизвикателство. Много пъти уседналият начин на живот и нездравословните хранителни навици могат да допринесат за падането на косата.

Увеличаването на нивата на стрес може да увеличи проблемите с косата ви. Понякога дори използването на грешна четка за коса може да причини накъсване и увреждане на косата.

Защитете косата си и предотвратете косопада с тези доказани решения.

 1. Заздравете косата си с масаж с масло. Поглезете косата си с подхранващ маслен масаж. Изберете масло против косопад, обогатено с естествени съставки като амла и сминдух. Масажирайте скалпа си за 10-15 минути. Масленият масаж помага за укрепване на космените фоликули, подхранва и подобрява косата и помага за намаляване на косопада.
 2. Подхранете косата си с билката Брингараж В Аюрведа Брингараж е популярна с това, че насърчава растежа на косата, тъй като помага за подхранването на корена на косъма, подобрява текстурата му и намалява косопада. Подобрете здравето на косата и стимулирайте растежа, като изберете шампоан против косопад, обогатен с Брингараж.
 3. Защитете косите си с допълнително подхранване Косата ви се нуждае от нещо повече от балсам. Нуждае се от защитния щит на крем против косопад. Нанесете маска за коса, която съдържа билки като Амла и Брингараж, които подхранват косата от корените, помагат за намаляване на косопада и укрепват космените фоликули. Можете да осигурите по-дълбоко проникване на маската за коса, като запарите косата/скалпа си за 10-15 минути след нанасяне на крема. Това ще осигури допълнително подхранване и хидратация, за да заздрави косата ви.

За да възвърнете жизнеността на косата ви и да подхраните скалпа, следвайте тези 3 стъпки и се радвайте на здрава и красива коса. 
Ето какви продукти предлагаме против косопад: 

 1. Шампоан против косопад МИТВАНА
 2. Крем против косопад МИТВАНА
 3. Шампоан против косопад HIMALAYA
 4. Брингараж на прах
 5. Брахми на прах 
 6. Масло за коса 5в1 moha

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари