Количка

0 артикула

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

The Himalaya Drug Co

The Himalaya Drug Company е основана през 1930 г. от M. Манал с ясната визия да предостави плодовете на науката Аюрведа на обществото в съвременна форма и да разгадае мистерията на тази 5000-годишна медицинска система. Той се обръща към древни аюрведични текстове, прави подбор на местните билки и подлага създадените формули на съвременни фармакологични и токсикологични клинични изпитания за безопасност, за да създаде нови добавки, терапевтични продукти и козметика по рецепти на Аюрведа.

http://www.himalayahealthcare.com/

137
продукти

Charak Pharmaceuticals

През 1947 година братята Д. Н. Шроф и д-р С. Н. Шроф са сред пионерите в производството на аюрведични хранителни добавки в Индия. Те са вдъхновени от различни аюрведични текстове и по-конкретно от един от най-авторитетните източници по темата: четивото "Чарак Самхита", написана от мъдреца Чарака около 1000 г. пр. Хр. Така се ражда Charak Pharma, която днес е един от най-големите производители на висококачествени аюрведични продукти в Индия.

http://www.charak.com/

36
продукти

Henna Fox

Фирма ХенаФокс ЕООД предлага естествени продукти за коса и тяло, традиционни индийски билки и аксесоари. Продуктите, които подбираме, са продукти, които бихме искали да ползваме. Те не съдържат p-Phenylenediamine, парабени и сулфати. В избора си се спираме на най-добрите оферти, което в повечето случаи означава внос директно от производител.

http://www.hennafox.com/

33
продукти

ЕКО Си

Биоразградими продукти ЕКО Си


Еко СИ, защото мислиш за природата!


ЕКО Си е серия биоразградими продукти, чиято цел е намаляване на консумацията на пластмаса. Идеята е да заменим ежедневни консумативи като четките си за зъби или клечките си за уши с биоразградими заместители от бамбук, царевица и др. Серията ни включва четки за зъби, конци за зъби и клечки за уши.

3
продукти

Категории

Новини