Количка
Количка
Количката е празна.
Начало Марки

Марки

«1»

Himalaya Wellness

Himalaya Wellness е основана през 1930 г. от M. Манал с ясната визия да предостави плодовете на науката Аюрведа на обществото в съвременна форма и да разгадае мистерията на тази 5000-годишна медицинска система. Той се обръща към древни аюрведични текстове, прави подбор на местните билки и подлага създадените формули на съвременни фармакологични и токсикологични клинични изпитания за безопасност, за да създаде нови добавки, терапевтични продукти и козметика по рецепти на Аюрведа.

https://himalayawellness.in

110
продукти

Charak Pharmaceuticals

През 1947 година братята Д. Н. Шроф и д-р С. Н. Шроф са сред пионерите в производството на аюрведични хранителни добавки в Индия. Те са вдъхновени от различни аюрведични текстове и по-конкретно от един от най-авторитетните източници по темата: четивото "Чарак Самхита", написана от мъдреца Чарака около 1000 г. пр. Хр. Така се ражда Charak Pharma, която днес е един от най-големите производители на висококачествени аюрведични продукти в Индия.

http://www.charak.com/

30
продукти

Henna Fox

Фирма ХенаФокс ЕООД предлага естествени продукти за коса и тяло, традиционни индийски билки и аксесоари. Продуктите, които подбираме, са продукти, които бихме искали да ползваме. Те не съдържат p-Phenylenediamine, парабени и сулфати. В избора си се спираме на най-добрите оферти, което в повечето случаи означава внос директно от производител.

http://www.hennafox.com/

33
продукти

Matxin Labs Pvt Ltd

Matxin е индийска компания, отдадена на производството на билкови продукти за здраве и красота. За създаването им компанията използва древното знание на Аюрведа в комбинация със съвремена наука.

Фирмата е основана през 2011 година от др. Митра, ветеран с над 30 години опит в сферата на производство на билкови хранителни добавки и козметични продукти във водещи компании като Himalaya.

За 5 години, фирмата присъства в над 30 страни с над 200 продукта, спечелила доверието на местния и международния пазар. 


Вдъхновен от гората, дом на стотици полезни билки; гората, благодарение на която човечеството е оцеляло, серията козметични продукти MITVANA от MATXIN  означава буквално „Приятел на гората“. Продуктите са вдъхновени от билковото познание на древна Индия и са научно изследвани, тествани и доказани в своята ефективност. 

http://www.matxin.co.in/

19
продукти

ЕКО Си

Биоразградими продукти ЕКО Си


Еко СИ, защото мислиш за природата!


ЕКО Си е серия биоразградими продукти, чиято цел е намаляване на консумацията на пластмаса. Идеята е да заменим ежедневни консумативи като четките си за зъби или клечките си за уши с биоразградими заместители от бамбук, царевица и др. Серията ни включва четки за зъби, конци за зъби и клечки за уши.

4
продукти

Здравница

"Здравница" е регистрирана търговска марка собственост на "Ню Ес Нет" ЕООД. Предлаганите от нас продукти са със 100% гарантирано качество и притежават всички необходими сертификати.

16
продукти