Количка
Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

КАК ДА ОБЛЕКЧИМ БОЛКАТА В УШИТЕ С ПОМОЩТА НА АЮРВЕДА?

КАК ДА ОБЛЕКЧИМ БОЛКАТА В УШИТЕ С ПОМОЩТА НА АЮРВЕДА?

“При болка в ушите, д-р Васант Лад съветва да започнете с подръпване на месестата част на ухото, което ви боли. Ако болката се усили, това означава, че вероятно се отнася до външен отит, инфекция на външното ухо. За да облекчите това състояние, вземете памучен тампон и го натопете в масло от чаено дърво, чудесен естествен дезинфектант. След това с помощта на тампона нанесете маслото върху ухото. За да избегнете паренето на чистото масло от чаено дърво е най-добре да го разредите със сусамово масло. Сложете 10-20 капки масло от чаено дърво в 30г. Сусамово масло и ги смесете добре.

За още по-добър ефект можете да комбинирате масло от чаено дърво с масло от нийм. Капнете 10-20 капки нийм в 30 г.сусамово масло, след което го добавете към маслото от чаено дърво. Внимателно капнете няколко капки от маслената смес в ушния канал на болното ухо.” АЮРВЕДА ръководство за домашно лечение” д-р Васант Лад

Заедно с маслените капки външно, можете да приемате вътрешно и хранителни добавки:

 

  1. Куркума: Съдейства за поддържане на нормална защитна реакция на имунната система.
  2. Септилин: Спомага за създаване на защитен механизъм на организма чрез стимулиране на фагоцитозата и увеличаване на фагоцитозния коефициент. Допринася за намаляване риска от ежедневните възможни инфекции както при възрастните, така и при децата. Допринася за облекчаване на алергични състояния. Повлиява благоприятно дерматологични състояния. Няма странични ефекти и не води до развитие на резистентност. Има благоприятен ефект като ежедневна хранителна добавка и при: хронично повтарящи се инфекции, специално при децата.
  3. Имунрич е мощен имуностимулатор, който допринася за поддържане на нормални защитни механизми  и стимулира бързото възстановяване.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари