Количка
Количка
Количката е празна.

Намери продукти по

Начало Марки

Махариши Аюрведа

Филтри
Махариши Аюрведа

Махариши Аюрведа

Аюрведа е древна медицинска система „наука за живота“, която внася баланс в човешкия живот чрез силата на природата

Подуктите на Махариши Аюрведа не само третират  отстраняването на основната причина за даден проблем, но и благоприятно повлияват вродената интелигентност в клетките на тялото, която подобрява неговата устойчивост на болести. 

Ефективността на продуктите се корени в използването на автентична Аюрведа и нейното дълбоко разбиране към това от какво се нуждае човешката жизненост, за да гори ярко.

Ние сме катализатор в създаването на много показатели в Аюрведа: производство, научноизследователска дейност, обучение и образование на лекари, диагностика и т.н.

 

  • Животът в града стимулира нуждата от продукти и услуги, които помагат на организма за справяне със стреса и подобряват представянето в съвременния живот.
  • Демографската промяна води хората към нужда от благополучие, жизненост и здраве.
  • Един по-внимателен и осъзнат подход към живота кара хората да осъзнават повече какво консумират и какво е тяхното въздействие върху света.
  • Повишеното осъзнаване и стремеж към това да се чувстваме добре ни кара да се стремим естествено към използване на органични / естествени / местни продукти, както и към алтернативна терапия/лечение и др.
  • Здравето е в съзнанието на потребителя 24/7

18

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»