Количка
Количка
Количката е празна.

Масло Нася, Махариши Аюрведа, 10 мл

Код:
912

В наличност

Добави в желани
-10%
Цена: 13.49лв.
Каталожна цена: 14.99лв.
Отстъпка: 1.50лв. (10.00%)
Брой: + -

Описание

Основата на Маслото Нася е фино сусамово масло, което се грижи се за кожата на носа и я предпазва от прекалено изсушаване. Две или три капки дневно са неразделна част от ежедневната грижа за себе си в Аюрведа.

Аюрведа препоръчва няколко вида водни, прахообразни и маслени продукти за нос. Нася се отнася към вековната аюрведична традиция. Според Аюрведа Нася е задължителна част от ежедневието и може да се слага по няколко пъти на ден.

Маслото на Махариши Аюрведа Нася е създадено от 25 мощни билки, масла и подправки като ветивер, ядкова трева, канела, кардамон и сандалово дърво.

Сусамовото масло като базово масло е леко,  лесно се абсорбира и овлажнява. Сандалово дърво, сладник и ветивер се използват заради техните охлаждащи и успокояващи свойства. Шатавари (Asparagus racemosus) и Aegle marmelos (Баел)  се считат за укрепващи и подхранващи в Аюрведа.

Този продукт съдържа козе мляко, което в Аюрведа е известно като много леко и полезно.

С практичен капкомер за хигиенична употреба. 
Бутилката от 10 мл е практичен спътник в движение и у дома. 

Съвет преди пътуване със самолет:
Нанесете няколко капки масло Нася близо до носния вход преди пътуване със самолет, за да предотвратите сухота.

Ориентировъчни цени за доставка

  • Вземете 2 броя продукти от бранд Махариши Аюрведа и вземете 10% отстъпка.

  • Напълни кошницата си с продукти на стойност 100 лв., избери биоразградима четка по твой избор БЕЗПЛАТНО.

  • Без добавени оцветители, овкусители и добавки
  • Лабораторно тестван
  • Без токсични тежки метали
  • Без пестициди

Предпазва чувствителната кожа на носа.
Предотвратява дехидратацията.
Създаден по оригинални аюрведични текстове с над 25 терапевтични билки.


ПРИНОС КЪМ ЗДРАВЕТО


Маслото Нася има следните свойства: 

  • Тридошашамака (балансира трите доши - Вата, Питта и Кафа).
  • Според Аюрведа, той подхранва всичките пет сетивни органа и се казва, че засилва потока на прана (жизнена енергия). Праната е най-финият аспект на дишането.

КАКВО КАЗВА АЮРВЕДА?


Древните аюрведични текстове описват носа като врата към ""Шира"" (главата) и следователно вход за прана, жизнената сила, която навлиза в тялото чрез дишането. Следователно аюрведичните текстове подчертават важността на здравословното дишане, за да се осигури добър поток на прана в тялото. Казват, че това дава сила на сетивата и подпомага циркулацията на прана.


СПЕЦИФИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА НАШИТЕ СУРОВИНИ И МЕТОДИ НА ОБРАБОТКА


Съставките на Маслото Нася са устойчиво отглеждани растения от Индия в идеален климат и почва.
Всички съставки са без пестициди и токсични тежки метали.
Това назално масло се подлага на чести физико-химични анализи и микробиологични изследвания. 


НАЧИН НА УПОТРЕБА


За възрастни: Аюрведично билково масло за носа. Нанесете 2-3 капки с пръст, близо до ноздрите. Може да се използва няколко пъти на ден.


СЪСТАВКИ


Сусамово масло, Caprae Lac, екстракти от: корен на Аспарагус, корен на Rubia cordifolia, цвят на Nelumbo nucifera, Adhatoda vasica, корен на Сладник, Solanum xanthocarpum, корен на Nelumbo nucifera, корен на Pavonia odorata, корен на Hemidesmus indicus , Leptadenia reticulata, Uraria picta, листа на Канела, семена Кардамон, цвят Nymphaea stellata, стъбло Berberis aristata, корен  Cyperus scariosus, корен Cyperus rotundus, плодове  Embelia ribes, корен на Vetiveria zizanioides, Desmodium  gangeticum, семена на Vitex agnus-castus, кора Bombax malabaricum, кора Цейлонска канела, кора Баел, дърво Santalum album, корен Куркума, кедрово дърво.


Масло Нася е Тридошашамака. Балансира трите доши - Вата, Питта и Кафа.


КАКВО НИ ПРАВИ УНИКАЛНИ?


Не се използват добавки и носители на химическа основа.

  1. Не се използва алкохол и други разтворители на химична основа при приготвянето на Нася Масло.
  2. Без предварителни обработки и химическа обработка.
  3. Приготвен според Аюрведа текстове с чисто и студено пресовано сусамово масло и козе мляко. В Аюрведа козето мляко се счита за леко и много полезно.
  4. Без пестициди и токсични тежки метали.
  5. Нашето масло Нася често се подлага на строг физико-химичен анализ и микробиологично тестване.
  6. Приготвен в производствени съоръжения със строги производствени стандарти.

КАКВО ПРАВИ МАХАРИШИ АЮРВЕДА ЧИСТА И ЗЕЛЕНА МАРКА?


Билките в маслото Нася се отглеждат устойчиво при правилната температура и климат за получаване на билки с най-високо качество.

  • Правят се лабораторни изследвания за наличие на тежки метали, пестициди и токсини.
  • Произведени и опаковани в съответствие с указанията на GMP и ISO 9001:2015, ISO 22000:2018.
  • Без вредни разтворители като метанол, ацетон или N-хексан.

 

  • Състав:
    Sesamum indicum seed oil, Caprae Lac, Asparagus racemosus root extract, Rubia cordifolia root extract, Nelumbo nucifera flower extract, Adhatoda vasica extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Solanum xanthocarpum extract, Nelumbo nucifera stemen extract

от Александър Цветанов, 10 Апр 2024

от Евгения, 09 Мар 2024

Продуктът е невероятен. От бременността ми тече кръв от носа често. Това масло определено помага да се омазнява лигавицата и съответно да няма сухота, водеща до кръвотечение. Отделно балансира Ватата в тялото осезаемо. Оставя усещане за успокояване на цялата нервна система !

от Розина Шахонова, 10 Ное 2023

Ползвам продуктите Ви от поне 10-15 години Кофлет в първият му вариант и новите продукти, спасявали са ме без да ми се налага, антибиотично “лечение”. Балсамите Ви за устни са ефективни и работещи при напукани устни. Новата Ви Аюрведична серия е с чудесни качества и цените са изключително разумни. Случвало ми се е да купувам пастите на Махариши на два пъти по-скъпи цени. Благодаря Ви! За мен е удоволствие да ползвам продуктите Ви!

Доставка

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че нашата фирма няма да работи на 2 май. Поръчки, направени между 1 и 6 май ще бъдат обработени на 7 май.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА 


  • Цената на доставка се изчислява автоматично според актуалната тарифа на Speedy.
  • Безплатна доставка- над 80 лв. 

  • Поръчаните от Вас продукти  се заплащат чрез наложен платеж и онлайн с дебитна/кредитна карта VISA, MasterCard през системата на БОРИКА (3-D secure)
  • Онлайн поръчки се приемат всеки ден. Изпълнението им се извършва в работно време от 9.00 до 16.00 ч. от понеделник до петък. 
  • Доставката на поръчаните стоки се извършва с куриерските услуги на фирма Speedy на посочен от потребителя адрес и за негова сметка, освен ако не е безплатна при посочените по-долу условия. 
  • Доставки се извършват само на територията на Република България. Цената на доставката за България е посочена в таблицата и зависи от това дали желаете доставка до Вашата врата или ще получите пратката си от офис на Speedy. Ако няма офис на Speedy във Вашето населено място, трябва да изберете доставка по куриер до Вашата врата. 
  • Всички цени за доставка са с ДДС и са в български лева /BGN/. 
  • Ако желаете да вземете поръчката си от нашия офис в гр. София ул. Ами Буе 32, доставка не се начислява и можете да получите заявката си още същия ден.
  •  Работно време на офиса: Понеделник - Петък 9.00 - 17.00 часа. Моля да имате предвид, че офисът не разполага с ПОС терминал и плащането може да се извърши само в брой. Непотърсени пратки в рамките на 10 работни дни, се считат за отказани. 
  • Поръчките се изпълняват в рамките на 3 работни дни в зависимост от мястото на доставка. 
  • Офис на Спиди за доставка на Вашата пратка се избира от падащото меню, намиращо се под метода на доставка "До офис на Спиди" при финализиране на поръчката.