Количка
Количка
Количката е празна.

Намери продукти по

Кашлица

Защитете здравето на вашето дете с хранителните добавки против кашлица на Himalaya, Charak, Maharishi Ayurveda и Matxin Labs  специално създадени, за да подпомогнат борбата с кашлицата и да укрепят имунната му система. Нашата формула, разработена специално за деца, предлага ефективно и безопасно решение за облекчаване на кашлицата и подобряване на общото здравословно състояние.

С нашите брандове вие получавате натурални добавки, произведени от внимателно подбрани билки и съставки, които са безопасни за употреба от деца на всяка възраст. Нашите продукти се основават на доказани традиционни рецепти и са разработени, за да предложат нежно, но ефективно облекчение на кашлицата.

Със своята уникална комбинация от билки и съставки, включително пчелен мед, сладък корен, тулси, джинджифил, нашите добавки премахват раздразненията в гърлото, намаляват честотата и интензивността на кашлицата и подпомагат респираторната функция. С Himalaya за деца, вие осигурявате подкрепа на тяхното здраве и удобно справяне с кашлицата.

Опитайте хранителните добавки против кашлица на Himalaya и помогнете на вашето дете да се чувства по-добре и да се справи с кашлицата по-бързо и по-ефективно.

«1»
Филтри
Страница 1 от 1
«1»