Количка

0 артикула

Основни съставки използвани в продуктите Моха:

Дата: 2011-09-29

 

 Алое вера  - отличава се със силно овлажняващи и подхранващи свойства.  Подобрява способността на кожата сама да се хидратира, подпомага отстраняването на мъртвите клетки и като стимулира образуването на  колаген, намалява появата на бръчки.

 

 Масло от пшенични зародиши - подпомага обновяване на клетките и заздравяване на белези. То овлажнява кожата и я прави мека и еластична. Маслото е отличен източник на вит. Е и предпазва от вредното влияние на UV лъчите. Като неутрализира свободните радикали, то се бори с всички белези на остаряването.

 

 Бадемово масло - отличава се с естествена способност да овлажнява много суха кожа. Установено е, че то омекотява и изглажда дори и най-напуканата кожа. Съдържа витамини и минерали, които помагат на кожата да възстанови мекия си и еластичен вид. Освен това е известно, че бадемовото масло заздравява и заглажда чупливите нокти.

 

  Масло от лимон - естествен адстрингент. Като адстрингент, то освежава кожата като стяга порите и отстранява мъртвите клетки.

 

  Масло от портокал - помага за образуване на колаген в кожата.

 

 Папая - използват се плодовете, които са богати на витамини А, В, С, D и Е, калций, калий, фосфор, желязо, цинк, манган, мед, ванадий, магнезий.

Най-продавани